Badeværelser

Skal du have nyt badeværelse?

Står du og skal have lavet badeværelse i nybyg eller trænger det gamle til fornyelse?
Hos Murermester Kasper Holst laver vi både nye badeværelser samt badeværelses renovering, med nedrivning af det gamle såfremt det ønskes.

Et badeværelse er ikke bare et badeværelse. Det er et rum, hvor du skal være tilpas og passe nøjagtig til dine ønsker. Vi er perfektionister helt ud til fingerspidserne. 

Vi har hos murermester Kasper Holst en lang række samarbejdspartner såsom VVS’er, Tømre samt andre faggrupper, som oftest skal være med indover når der skal laves nyt badeværelse. Det kan være en krævende proces at koordinere og holde styr på flere folk i sådan et badeværelses projekt og har du ikke erfaring med den del kan det måske endda virker en smule uoverskueligt. Derfor kan du trygt lade os stå for hele dit badeværelses projekt, og lad os være din tovholder, så du i mellemtiden kan tage dig af hverdagens gøremål og vente på at se det færdige resultat på dit nye drømmebadeværelse.

Badeværelse
Smukt badeværelse

Skal du have lavet nyt badeværelse?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre om dine muligheder for dit nye badeværelse?
Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Alle typer af badeværelser i København og omegn

Hos Murermester Kasper Holst laver vi badeværelser i hele København og omegn, vi sikrer at du får lige det badeværelse du går og drømmer om. Uagtet hvilken type og størrelse badeværelse du skal have lavet, er vi din murer til opgaven. Vi laver alt fra små badeværelser, mellem badeværelser, store badeværelser til luksusbadeværelser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos Murermester Kasper Holst har du mulighed for at få et uforpligtende tilbud, på dit badeværelses projekt.

Kontakt os60 75 64 89 eller send os en mail på info@murermesterkasperholst.dk, hvor du sender billeder samt fortæller os om dit projekt, så sender vi et tilbud til dig. I nogen tilfælde kan det være nødvendigt at vi besigtiger opgaven, for at kunne give dig et korrekt tilbud.

Badeværelse