rådgivning

Renovering

Fliselægning

nyopmuring

Totalentreprise

Vi tilbyder

Skal kvaliteten være i top, så er det Murermester Kasper Holst, du skal have fat i til din næste mureropgave. Hos os er det nemlig den høje kvalitetsbevidsthed i arbejdet, der sikrer de mange flotte anbefalinger, vi får, og vi går benhårdt efter en kundetilfredshed på 100%.

Vi laver alle former for mureropgaver – lige fra fliselægning og pudsreparationer til nyopmuring og facaderenovering. Der er således hverken opgaver, der er for store eller for små, og for os er der ikke noget arbejde, som er mere interessant end andet.

Vi lægger hele sjælen i opgaven uanset omfang, og da mester selv er med i alle faser af projektet sikres du – foruden den høje kvalitet – en god, løbende kontakt fra start til slut.

Står du over for et større byggeprojekt, kan vi ved en totalentreprise sørge for, at det hele går op i en højere enhed. Vi har gode, stabile samarbejdspartnere at trække på, så du kan trygt læne dig tilbage og glæde dig til at nyde det færdige resultat.

Kvalitet til hele Københavnsområdet. Vi dækker København og omegn og kører derudover selvfølgelig også gerne længere for den rigtige opgave. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en kvalitetsbevidst murer til dit næste byggeprojekt.
Kontakt os

Vi er medlem af