Bærende væg

Skal vi stå for nedrivning af dine bærende vægge?

Skal du have fjernet en eller flere bærende vægge i forbindelse med renovering af din bolig, er vi din murer til opgave. Vi fjerner gerne en eller flere bærende vægge for at muliggøre din drøm, om den helt rigtige rumfordeling. Ofte kan en bærende væg sætte en stopper for, at du kan opnå det helt rigtige køkken alrum, stue eller soveværelse. Ved at fjerne en bærende væg, får du ikke kun dit drømmerum. I nogen tilfælde kan det også være med til at øge lysindfaldet. 

Nu sidder du måske og tænker, men hvis jeg fjerner en eller flere bærende vægge, vil huset så ikke falde sammen? Og jo det har du egentlig ret i. Fjerner man bare en bærende væg uden at erstatte den med noget andet, vil huset kunne falde sammen på sigt.  Når man ændrer på husets/bygningens struktur, hvor man river en bærende væg ned, erstatter vi den med f.eks. en søjle, jernafstiver eller lignende afhængigt af, hvad jeres ingeniør regner sig frem til.

Bærende vægge
Bærende vægge

Vi står for hele processen

Når du bruger Murermester Kasper Holst i forbindelse med ombygning i din bolig. Står vi for alt snak med din ingeniør samt kontrolplaner, omkring eventuelle problemstillinger og sørger for at informere dig gennem hele processen, så du kan føle dig tryg.

Inden du går i gang med projektet om at få fjernet en bærende væg, er det vigtigt du har fundet en ingeniør samt fået de fornødne byggetilladelser hos kommunen. Har du spørgsmål eller brug for vejledning i forbindelse med dette, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Skal vi rive din bærende væg ned?

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg gennem hele processen.  

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne ud og tager en snak med dig. 

Murermester Kasper Holst - kontakt os