Facaderenovering

Trænger hjemmets facade til en kærlig hånd?

Trænger dit hjems facade til en kærlig hånd? Med en facaderenovering kan du give hjemmet et helt nyt look og bringe nyt liv til boligen.

Har du skader på din boligs murværk eller sokkel kan dette være en god ide at få udbedret før skaden bliver mere omfattende. Hvis ikke disse skader bliver udbedret kan det få alvorlige konsekvenser for din bolig. Ved en facaderenovering kan du forebygge skader, såsom fugt i murværk samt sokkel, og undgå at skulle ud i et større og mere omfattende renoveringsprojekt.

Hos Murermester Kasper Holst udfører vi facaderenovering og andet murerarbejde i hele København og omegn – herunder bl.a. sætningsskader i facaden, fx ved revner omkring vinduerne eller generelle revner i murværket. Ligeledes udfører vi diverse reparationer i murværket, fuger samt gesimsbånd.  Ligeledes udfører vi facadeisolering som du kan læse mere om her. 

Renovering af facade
Facaderenovering

Giv hjemmet et nyt udtryk med en facaderenovering

Ønsker du at give hjemmet et helt nyt udtryk og skabe nyt liv til boligen udfører vi også vandskuring også kaldt filtsning af facader. Med en vandskuring af facaden kan du give facaden lige den farve du går og drømmer om. Der er i alt 36 standard farver at vælge imellem når du skal have vandskuret din facade.

Står du overfor en større ombygning og ønsker at tilføje mere lys ind i boligen med nye vinduer, terrassedøre eller lign. står vi for ommuring af murværket, så du kan få det lysindfald du går og drømmer om.

Få facaden renoveret af professionelle murer

Vi har mange års erfaring med renovering af facader.
Du er i trygge hænder hos os.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.  

Facaderenovering