Totalrenovering

Vi gør boligdrømme til virkelighed

Står du og skal renovere din lejlighed, hus eller sommerhus? Har du købt hus, lejlighed eller sommerhus og nu skal drømmen om de helt rigtige rumfordelinger, køkken og badeværelse udleves? Så er vi din håndværker til dette. Vi sørger for at din boligdrøm bliver til virkelighed og står for kontakten mellem de forskellige faggrupper inden for håndværkerbranchen. Vi er med jer hele vejen og vi bistår med rådgivning og vejledning, så I kan opnå jeres drømmehjem. Under en total renovering er det vigtigt for os at i er trygge under hele forløbet, derfor står vi til rådighed, når I har spørgsmål så vi sammen kan komme i mål med jeres boligdrøm.

Hos Murermester Kaper Holst har vi en lang række samarbejdspartner, som vi benytter ved en totalrenovering. Alle håndværker er nøje udvalgt, så de lever op til vores kvalitet. Vi har samarbejde med maler, tømrer, VVS’er, kloakmester samt elektriker, og står selv for udarbejdelse af murerarbejdet ved en total renovering.

Total renovering af køkken

Kontakt os

  Professionelt murerfirma
  Total renovering af stue

  Renovering af din kælder

  Trænger din kælder til en renovering? Måske du som så mange andre boligejere oplever fugt i din kælder, som kan føre til skimmelsvamp eller salpeterudtræk. For at undgå, at det går så vidt, kan en renovering af din kælder være en god ide. Ved en kælder renovering udbedrer vi skader, som optrækkende fugt i kældervægge med en special renoveringspuds, som gør at væggene kan ånde.

  Vi er specialister i og bruger WeberDry Renovation, til renovering af kældere. Er du træt af at pudsen på dine kælderevægge falder af, så er dette produkt genialt og er samtidig god til fugt- og salpeterholdige vægge.

  Kontakt os hvis du gerne vil høre mere om WeberDry og ønsker at få et uforpligtende tilbud.