Murermester Kasper Holst

Din murer i København og omegn

Murermester Kasper Holst har eksisteret siden 2011. Vi levere af tilfredse kunder, derfor lever vi altid et professionelt resultat som lever op til dine ønsker. Uanset om du skal have ordnet badeværelse, en facaderenovering, faceisolering, totalrenovering eller en bærende væg, så er vi din foretrukne murer til opgaven. 

Vi udfører murerarbejde i hele København og omegn for både private samt erhverv uanset størrelsen på opgaven. Du kan læse mere om, hvad vores kunder siger om os på håndværker.dk.  

Hos Murermester Kasper Holst har vi en lang række samarbejdspartner. Det betyder at du trygt kan lægge dit byggeprojekt i vores hænder. Skal du fx. have lavet badeværelse kræver dette ofte VVS’er, elektriker og evt. tømrer, så i stedet for du skal ud at lede efter de forskellige håndværkere til projektet kan du trygt overlade projektstyringen til os og vi sørger for, at få udført opgaven så den lever op til dine ønsker.  

Murermester Kasper Holst
Facaderenovering med mere lysindfalde

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre om dine muligheder for dit næste murerprojekt så tøv ikke med at kontakte os. 

Vores priser

Hos Murermester Kasper Holst kommer prissætningen af dit projekt meget an på, hvor omfattende projektet du skal have lavet er. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på 60 75 64 89 eller send os en mail på info@murermesterkasperholst.dk.

Murerarbejde kontakt os