Facadeisolering

Hvorfor skal du facadeisolere din bolig?

Hvis du bor i en ældre bolig, kan du godt opleve at der ikke er isoleret på samme måde som vi gør i dag. Dette kan betyde højere varme regninger da det kræver mere at varme huset op i vinterperioden. Ved at facadeisolere din bolig, kan du bringe varmeregningen ned, og gøre din bolig mere attraktiv.

Ligeledes vil en isolering af din facade også give andre fordele udover besparelser på varmeregningen. Du vil bl.a. opleve en reducering af støj, fra gaden efter en facadeisolering. Men om sommeren vil du også kunne mærke, at der ikke bliver lige så varmt indenfor, som der hidtil har været på de rigtig varme sommerdage. Derfor er en facadeisolering noget du kommer til at kunne mærke hele året rundt.

Sto facadeisolering

Kontakt os

  Renovering af facade
  Sto Facadeisolering

  Hvad er facadeisolering?

  Facadeisolering er en måde, hvorpå man påfører isolering på eksisterende facade med netpuds, som fås i alle farver og i forskellige strukturer. Når vi udfører facadeisolering, er det ofte i forbindelse med renovering af facaden.

  Hos Murermester Kasper Holst er vi specialuddannet inde for facadeisolering, og har et tæt samarbejde med Sto Danmark, som er førende inde for facadeisolering. Med deres StoLotusan Puds, får du en facade der er tæt på vedligeholdelsesfri. En af fordelene ved at benytte Sto’s facadeisoleringsprodukter er, at de er modstandsdygtige overfor de danske vejrforhold, som ofte medfører fugt, kulde og varme.

  Ønsker du at høre mere, eller ønsker du et tilbud på isolering af din facade, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. 

  Sto Facadeisolering

  Du kan læse mere om Sto Facadeisolering og deres andre produkter på deres hjemmeside. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

  Læs mere her
  StoMester